News

Purrsecco, Pinot Meow en Catbernet: je koopt nu wijn voor je kat

Op zaterdagavond doe je graag drankjes met je vriendinnen. Erg jammer als ze niet kunnen, want zo’n fles wijn trek je niet voor jezelf open. Maar goed, vanaf nu heb je een excuus. Als je een kat hebt in ieder geval. Je kunt nu namelijk wijn drinken mét je kat, met deze verschillende soorten kattenwijn. Gezellig!

De wijn voor katten is verkrijgbaar in verschillende smaken. Zo kan je kat genieten van een glaasje Pinot Meow, Moscato, Catbernet, Purrsecco en White Kittendel. Een behoorlijk aanbod, dus. Het grootste verschil tussen de fles wijn voor je kat en jouw fles wijn, is dat er in de wijn voor katten natuurlijk geen alcohol zit. De drankjes bestaan uit verschillende biologische kattenkruiden. Niet alle katten reageren op deze kruiden, maar bij sommige katten is dit wel het geval. Sommige katten kunnen speelser en drukker worden dan normaal. Dit zal ongeveer 10 minuten duren. Had je niet gedacht he, dat je je kat ooit ‘dronken‘ zou zien ;-)?

Wijn voor katten

Je koopt de kattenwijn via de website van de PetWineShop. Per flesje betaal je omgerekend ongeveer 8,50 euro. Kun je nou niet helemaal inschatten welke smaak jouw kat het liefst wil drinken? Dan kun je er ook voor kiezen om een ‘Cat Wine Pawty Pack’ te kopen, zodat je kat van verschillende flessen kan proeven. Gezellig samen wijnen, wijnen, wijnen!
kattenwijn
Bron: petwineshop | Beeld: iStock

Must reads 👀