Food

Yes! Met deze tool bestel jij gratis McDonalds goodies voor jezelf of je bestie

Héél erg fijn nieuws vanuit onze favoriete fastfoodketen McDonalds. Ze hebben deze zomer een súper leuke actie waarmee je iemand anders blij kunt maken met een speciale McDonald’s tas vol met exclusieve zomer musthaves. Yep, hij is helemaal gratis. Lees snel verder hoe je mee kan dingen voor deze Happy Bag.

McDonalds geeft gratis zomerse goodiebags weg

Als er één plek is waar wij blij van worden, dan is het de McDonalds wel. Als jij daar net zo over denkt en het ook nog eens leuk vindt om je bestie blij te maken met een tof cadeau, dan hebben we goed nieuws voor je. Via de McDonalds-app kan je vertellen waarom jouw bestie of familielid het verdiend om van McDonalds een Happy Bag te krijgen en wie weet winnen ze dan wel! De mooiste inzendingen kunnen ook nog een extra persoonlijke verassing verwachten… 

Dit zit er in de McDonalds Happy Bag

Benieuwd welke goodies er in een Happy Bag zitten? Nou, dat zijn er een heleboel! De gelukkige krijgt een zomerkleed, twee t-shirts, een JBL-bluetooth speaker (!), een zonnebril, zonneklep, een grote strandtas en twee McDonalds maaltijdbonnen. Reken maar van yes dat je bestie blij is als deze bij haar thuis wordt afgeleverd.

Naast deze actie, maak jij ook nog elke week kans op summer coupons die je zelf kunt besteden of met iemand kunt delen De actie loopt tot 31 augustus. Wees er dus snel bij en download de McDonald’s-app.

Wil jij weten welke McDonalds snack je bent? Je checkt het hier

 

Must reads 👀