News

In dit pop-up restaurant kun je alleen maar toetjes eten

Het probleem dat elke zoetekauwer mee maakt tijdens een avondje uiteten: bij het nagerecht niet kunnen kiezen tussen al die lekkere toetjes. Als het aan Dessert Club ligt, zal dit binnenkort geen probleem meer zijn. Het pop-up restaurant serveert namelijk zeven gangen met alleen maar zoete gerechten. Zo kun je al jouw favoriete desserts proeven.

Toetjesmenu bij de Dessert Club

Tijdens uiteten extra ruimte maken voor een toetje is bij Dessert Club in Apeldoorn overbodig. Vanaf 23 juli kun je in dit pop-up restaurant zeven gangen genieten van hun zoete meesterwerken. Hier moet je alleen niet verwachten dat je een simpele Crème brûlée of een appeltaartje voorgeschoteld krijgt. Nee hoor, Dessert Club pakt het helemaal uit met gerechten zoals steak van chocolade, aardappeltjes van passievrucht of een slush van sinaasappel met een parfait van rozenblaadjes.Wij zijn helemaal enthousiast.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Dessertclub (@dedessertclub) op

Dessert Club open tot september

Beginnen je (zoete) smaakpupillen al helemaal te prikkelen? Wees er dan snel bij. Het pop-up restaurant is maar tot september geopend en er mogen maar 6o personen per avond naar binnen. Een zeven gangen experience bij De Dessertclub kost €55. Om het helemaal fancy te maken, kun je deze ervaring combineren met een wijntje of cocktail. 

Bron: Favorflav.com | Beeld: iStock