Fashion

Geen outfitinspiratie? Bekijk dan deze 5 TikTok accounts

Als jij gek bent op alles wat met kleding te maken heeft, probeer je vast iedere dag een leuke outfit samen te stellen. Toch kan iedere dag bedenken wat je aan moet trekken behoorlijk lastig zijn. Je hebt inspiratie nodig! Gelukkig staat het internet bomvol met inspiratie voor outfits. Ook op TikTok is genoeg inspiratie te vinden. Geen outfitinspiratie? Bekijk dan deze 5 TikTok accounts.

1 ♥ Fashioninflux
Op het account van Fashioninflux vind je dagelijks inspiratie op het gebied van kleding én worden veel verschillende hacks gedeeld. Hoe je je bh kunt verbergen bij een top met een laaguitgesneden rug, bijvoorbeeld. Ook voor shopping hauls ben je hier aan het juiste adres.

@fashioninflux

Dressing to suit my fave aesthetics 💙 which would you wear?! ##myoutfit ##outfitdetails ##myaesthetic ##waystowear ##outfitchange ##styletips

♬ are you bored yet – vintagetune

2 ♥ Denisemmercedes
Op het account van Denisemmercedes vind je veel outfits op het gebied van bodypositivity. Ze creeërt de mooiste outfits, en plaatst ze onder de hashtag #stilenotsize. Met haar account wil ze duidelijk maken dat het niet uitmaakt welke maat je hebt, als je je maar goed voelt in je lichaam. Amen!

@denisemmercedes

We picked each other’s look today! What do you guys think ?! Inspo @abbyrartistry ❤️ @mariacastellanos_ri ##fashion ##stylenotsize ##indoorlooks

♬ Stunnin’ (feat. Harm Franklin) – Curtis Waters

3 ♥ Alexandrapereira
Op het account van Alexandrapereira vind je veel verschillende soorten outfits. Ze laat zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van fashion, voor verschillende gelegenheden.

@alexandrapereira

Which one is your favorite? ##mystyle ##weeklystyle ##styleinspo ##fyp

♬ sonido original – alexandrapereira

4 ♥ Tayhage
Op het account van Tayhage vind je veel inspiratie voor outfits. Zo laat ze onder andere zien hoe je sieraden het beste kunt dragen en hoe je je shortje op verschillende manieren kunt combineren. Aanrader! 

@tayhage

Reply to @judy.24 ##tiktokfashion ##howto ##outfitideas

♬ original sound – tayhage

5 ♥ Brittany.xavier
Op het account van Brittany.xavier zie je hoe moeder en dochter hun kleding dragen. Zowel haar dochter als haar man zijn in de tiktoks te zien, en dat maakt het nóg leuker om naar te kijken. Ook plaatst ze naast fashion nog lifestyle-gerelateerde tiktoks.

@brittany.xavier

mom and daughter: 3 ways to style biker shorts @jadyn.xavier ##fashion ##outfitideas ##WhatIdWear

♬ Originalton – clmns_brock

Beeld: iStock