Lifestyle

Deze opblaasbare kroeg voor in de tuin is een musthave voor ieder feest

opblaasbare-kroeg

We hebben de afgelopen maanden vooral veel binnen moeten zitten, maar gelukkig kunnen we nu weer alle feestjes inhalen. En hoe leuk is het om die feestjes gewoon thuis te vieren, in de achtertuin? Deze opblaasbare kroeg is onmisbaar voor een tuinfeestje.

Partytent

Een partytent is handig, maar om nou te zeggen dat zo’n tent er mooit uiziet? Nah, niet echt. Deze opblaasbare kroeg daarentegen, die ziet er wel super leuk uit. Het maakt niet uit wat je viert, want deze kroeg is sowieso meer dan geschikt. Het enige wat je hoeft te doen, is de kroeg opblazen, en dan heb je binnen no-time een ruimte om in te feesten. Zet een tafel neer, plaats wat drankjes, en je bar is compleet. Nu alleen de feestgangers nog.

Lees ook:
Wil je met een roze limousine het water op? Dat kan nu!

Opblaasbare kroeg

Je moet wel een behoorlijke tuin hebben, want de opblaasbare kroeg is best wel groot. Ook moet je er even voor in je buidel tasten, want de kroeg is te koop vanaf ongeveer 800 euro. Je bestelt ‘m op AliExpress. Mocht je de kroeg maar voor één avond willen gebruiken, dan zijn er ook Nederlandse bedrijven die de kroeg voor een avondje verhuren, tegen een lagere prijs. Zeg nou eens eerlijk: deze kroeg is toch absoluut onmisbaar voor een geslaagd tuinfeest?!

View post on Instagram
 

View post on Instagram