Lifestyle

Je kunt nu op romantische sleepover in dit prachtige kasteel

Heb jij je altijd al een echte prinses willen voelen? Dat kan! Je kan namelijk deze hele zomer overnachten in het mooie Muiderslot kasteel. De pruimenboomgaard wordt verbouwd naar een corona-proof paleisje. Just like a fairy tale…

Kamperen in het Muiderslot kasteel

Tijdens je verblijf in het exclusieve Muiderslot kasteel kan je helemaal tot rust komen. Het enige waar je aan moet denken is dat je je slaapzak en tandenborstel niet vergeet. Muiderslot verwelkomt jullie met een drankje, terwijl zij de tent met de matrassen helemaal ready voor je maken. In de tent staat ook een volle picknickmand, dus dat is ook niet verkeerd. Als jij alle hapjes uit deze mand op hebt is het tijd voor een rondleiding door het oude en verlaten kasteel. Na deze rondleiding begin jij waarschijnlijk een beetje slaperig te worden. Dat is helemaal niet erg, want de volgende dag moet je weer vroeg op voor het koninklijke ontbijt en daarnaast kan je ook nog een duik nemen in de vecht om goed wakker te worden..;) 

Lees ook: 6 tips + checklist voor een heerlijke picknick in de zon

Overnachting Muiderslot boeken

Lijkt dit je nou super leuk om te doen met je lover, beste vriendin of je familie? Dan kan je via deze website een nachtje boeken. Voor €99 per persoon kan jij je ergens in juli, augustus en september je één nacht een échte prinses voelen. Hoe tof is dat en natuurlijk super romantisch?! 

Word jij de nieuwe eigenaar van Chateau Meiland? Voor dit bedrag staat het kasteel te koop

Bron: cosmogirl | Beeld: iStock