Celebs

Is Jethro de tweede man die met Bachelorette Gaby Blaaser zoent?

Elke week kunnen we weer genieten van de Bachelorette: De strijd tussen verschillende mannen om het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Gaby krijgt steeds meer gevoelens bij een aantal mannen, zo zoende zij een paar afleveringen terug al met Joey. Ook deze week wordt er weer gezoend, maar wie o wie zal dit keer de geluksvogel zijn..? 

Is Jethro de man van de tweede zoen?

In het voorstukje van de nieuwe aflevering konden wij zien dat er deze week weer wordt gezoend, maar met welke Bachelorette-man zou dat zijn? De 30-jarige Jethro postte gisteren een opvallende foto op zijn Instagram-account. Hij deelde meerdere foto’s waar hij behoorlijk close bij Gaby zit. Sterker nog: op één van de foto’s lijkt het alsof hij net heeft gezoend met Gaby. “Aflevering 7 komt steeds dichterbij… Of is dat niet het enige…”, schreef hij bij de Instagram-post. Zal het dan toch Jethro zijn die de knappe Bachelorette Gaby weet te veroveren? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een intiem momentje op de boot doet een hoop stof opwaaien… Morgen een nieuwe aflevering van De Bachelorette 🌹 #DeBachelorette

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Bachelorette Gaby Blaaser krijgt meer gevoelens

Met wie we de 34-jarige Gaby Blaaser morgen zien zoenen is nog niet 100% zeker, al hebben we nu natuurlijk wel een idee… Gaby Blaaser lijkt steeds meer gevoelens te krijgen voor sommige mannen. Jordy, Jethro en Joey lijken aan kop te liggen, de 3 J’s 😉 Wie denk jij dat het wordt?

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL