Celebs

Dit is het geslacht van de baby van Romee Strijd en Laurens

Afgelopen weekend werd het geslacht van de baby van Romee Strijd en haar lover Laurens van Leeuwen bekend gemaakt. De parents to be deelden dit nieuws door middel van een gender reveal party. Romee had een voorgevoel dat het een kleine Laurens zou worden. Wil jij weten of ze gelijk had? Lees dan snel verder…

Romee Strijd en vriend krijgen een dochter

Tegenwoordig wordt het geslacht van je baby niet meer zomaar bekend gemaakt. Bijna iedereen maakt er een big deal van, maar dat is natuurlijk best logisch. Je bent tenslotte niet elk jaar zwanger… (de meesten niet 😉 Samen met vrienden en familie opende het koppel een fles. Als er blauw poeder uit komt is het een jongetje en bij roze poeder is het een meisje. Er kwam roze poeder uit, dus het wordt een meisje! Hoe leuk is dat?! Op Instagram postte Romee een foto en daarbij schreef ze: “We can’t wait to meet our little girl.” Tja wij kunnen stiekem ook niet wachten tot we deze mini Romee mogen zien. Met Romee en Laurens als ouders kan het niet anders dan dat er over een tijdje weer een nieuw modelletje wordt geboren..;)

Romee Strijd en haar vriend nemen verrassend besluit. Wil jij weten wat? Klik dan hier.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We can’t wait to meet our little girl 💗

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Lastige zwangerschap voor Romee Strijd

Of het nou een jongetje of een meisje zou worden, maakt niet uit! De twee zijn al dolgelukkig dat zij ouders mogen worden, want dat was zo makkelijk nog niet. De 24-jarige Romee Strijd kreeg twee jaar geleden te horen dat zij PCOS heeft, een ziekte waardoor de eisprong vaak uitblijft. Romee heeft het daar dan ook heel erg lastig mee gehad. ‘Moeder zijn en een gezin stichten met Laurens is mijn grootste droom. Ik was zo bang dat het niet zou lukken omdat mij was verteld dat het moeilijker zou zijn om op een natuurlijke manier zwanger te worden’, schreef ze bij een eerdere Instagram post. Gelukkig mogen de twee nu vertellen dat zij trotse ouders worden van een kleine baby girl. 

Bron; rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images