Lifestyle

Dit is de echte reden dat jij nog single bent

Single zijn is heel leuk, maar telkens allerlei vragen horen waarom je het nog bent, is natuurlijk minder leuk. En dan heb je nog de eenzame avonden op de bank. Maar het heeft ook mega veel voordelen. Ben je wel benieuwd waarom jij nog single bent? Lees dan snel verder, want wij leggen je het uit.

Je geeft te snel op

De kans is groot dat jij na een aantal keer proberen, het wel zat bent om elke keer weer iemand opnieuw te ontmoeten. Je gaat er hoogstwaarschijnlijk niet op je gemak in. Dat komt wel even goed uit, want in al die tijd dat je dan als knappe vrouw single bent, kan je lekker aan jezelf werken. Als jij je goed voelt, ben je ook veel gelukkiger en zit je lekkerder in je vel. Benut deze tijd goed. 

Je durft niemand aan te spreken

Het blijft lastig om als vrouw zijnde iemand aan te spreken, maar alleen maar vanaf een afstandje toekijken is ook geen optie. Trek je stoute schoenen aan en loop er eens op af of spreek hem of haar aan op social media. Durf je het echt niet? Daag het dan een beetje uit. Probeer het indirect aan te pakken. Like bijvoorbeeld zijn of haar foto op Instagram of op Facebook. Als diegene jou echt leuk vindt, komt er vast wel iets uit.

Je gelooft niet in jezelf

Het wordt dus tijd dat jij gaat geloven in jezelf. Je mag er echt wel zijn. En zoals we net al aangaven: jij kan deze tijd juist eraan werken. Ga naar de sportschool, shop leuke kleding en denk na over wat je wil bereiken in je hele carrière en toekomst. Maak er dus gebruik van, nu het nog kan!

Je bent zelfstandig 

Veel mensen zijn minder afhankelijk van vrienden en zijn liever zelfstandig en op zichzelf. Je ziet liever een avondje alleen op de bank dan met iedereen om je heen. Ben jij zo iemand? Dan kan jij waarschijnlijk goed voor jezelf zorgen. Alleen kan het wel iets langer duren voordat je een relatie aangaat.

Vrouw bank ontspannen single

De juiste persoon

Natuurlijk ligt het niet allemaal aan jou. Soms kan het ook zo zijn dat je gewoon de juiste persoon nog niet bent tegengekomen. Dan is het een kwestie van afwachten en je geen zorgen maken. Kijk wel uit dat je niet opzoek gaat naar iemand. De kans is groter dat jij iemand tegenkomt als je het niet verwacht. Deze relaties zijn vaak ook het leukst!

Herken jij deze zeven tekenen? Dan ben jij 100% een single lady. 

Beeld: iStock

Must reads 👀