Films & Series

Netflix films: Bridget Jones’s Baby

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische komedie Bridget Jones’s Baby. Lees je mee?

Netflix filmtip: Bridget Jones’s Baby
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Bridget Jones’s Baby op het lijstje staan. Alle Bridget Jones films zijn super leuk, je komt vaak niet meer bij van het lachen en er komen veel herkenbare momenten voorbij. In de film Bridget Jones’s Baby wordt ze zwanger, maar dit was totaal niet gepland. Bridget Jones is een echte levensgenieter, ze weet niet eens wie nou precies de vader is. Ze heeft het dan ook erg gezellig gehad met meerdere mannen. Oeps! Toch wil ze duidelijkheid en gaat ze op zoek naar de biologische vader van haar kind. Dit zorgt voor veel hilarische, ongemakkelijke, maar toch ook romantische momenten. 

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Verliefd op Ibiza It zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock