News

Hoe leuk: in dit reuzenrad kan je snacken

Wanneer wij op de kermis zijn, moeten we ook altijd even in het reuzenrad. Heerlijk over de stad uitkijken en gezellig opgepropt in zo’n kleine cabine zitten. Toch is het nu mogelijk om je reuzenrad-ritje een tikkeltje leuker te maken, namelijk door een hapje te eten, terwijl je ronddraait. 

Reuzenrad terras in Veendam

Door de coronacrisis heeft de horeca een flinke klap gekregen en zo ook snackkoerier Erik Nijkamp. Om er toch weer bovenop te komen komt hij met een geweldige idee om reuzenrad terras te starten. Bezoekers kunnen ritje maken in het reuzenrad, terwijl ze genieten van een lekkere vette hap. Er is keuze uit patat met mayonaise, een snack naar keuze, frisdrank en zelfs softijs! Je krijgt jouw bestelling mee in een tasje, zodat je dit op kan eten onderweg. Op zondag is het zelfs mogelijk om te brunchen in het reuzenrad. Hoe leuk is dat?!


via GIPHY

Van tevoren reserveren voor het terras reuzenrad

Om een ritje te maken gelden dezelfde regels als op de normale terrassen vanwege corona, want moet van tevoren ook reserveren. Je kunt voor vier personen een gondel boeken en per persoon kost het vijftien euro. Dit terras reuzen rad staat tot 31 oktober in Veendam. 

Je kan nu ook oneindig snacken bij de FEBO aan de Rozengracht!

Bron: favorflav.com | Beeld: iStock

Must reads 👀