Lifestyle

4 momenten waarop verliefdheid een bad timing is

Verliefdheid is misschien wel het beste gevoel dat je kan hebben, maar soms komt het niet zo goed uit. Er zijn bepaalde momenten in je leven dat je beter niet verliefd kan zijn of worden. Helaas heb je dit niet altijd in eigen handen… Wij hebben een paar momenten verzameld wanneer je beter niet verliefd kan zijn.

♥ Wanneer je relatie net over is
Break-ups zijn over het algemeen nooit leuk. Het kan zijn dat jij er voor hebt gekozen, dat jij en je vriend er samen voor hebben gekozen, maar het kan natuurlijk ook als een totale shock komen. Als je het niet aan ziet komen, duurt het vaak ook wat langer voor dat je er aan bent gewend en je over je liefdesverdriet heen bent. Eén ding is zeker! Je gaat weer door het leven als single lady, maar geloof ons dat is zo slecht nog niet… Je kan flirten met wie je maar wilt zonder je daar schuldig over te voelen.

✈ Als je gaat reizen
Veel mensen hebben een grote passie voor reizen en zijn altijd op zoek naar avontuur. Je kan uiteraard ook met je vriend reizen, maar toch komt het vaker voor dat mensen alleen gaan reizen. Je komt dan sneller mensen tegen en kan je tijdens de reis aan niemand irriteren. Ergens best wel fijn toch. Tijdens het maken van een lange reis leer je heel veel. Je proeft van verschillende culturen, je komt erachter wie je échte vrienden zijn en je leert heel veel over jezelf. Je gaat vaak ook een stuk volwassener denken.

7 tips voor als je alleen gaat reizen

✎ Studeren in het buitenland
Hoe gaaf is het als je de kans hebt om in het buitenland te studeren of stage te lopen. Wij zeggen dan ook: ‘gewoon doen als het kan’. Natuurlijk snappen wij ook heel goed dat het moeilijk is om je dierbaren achter te laten en dat geldt natuurlijk helemaal voor je lover. Het is dan ook echt totaal niet het juiste moment om verliefd te zijn of te worden. 

In deze 10 steden voel jij je helemaal thuis als student.

✘ Je zit niet lekker in je vel
Als je niet lekker in je vel zit is eigenlijk niks leuk. Of het nou een festival is, een vakantie of andere leuke dingen. Je bent zelf niet happy en dat haalt alles naar beneden. Er wordt ook wel gezegd dat je eerst gelukkig met jezelf moet zijn, voordat je gelukkig kan worden met een ander. Dit is uiteraard niet altijd het geval, maar wel vaak. Accepteer jezelf zoals je bent of ga met iemand over je problemen praten. Op die manier ga jij je weer beter voelen en ben je ready voor de liefde van je leven.

Beeld: iStock