News

Dit is ‘de irritantste deelnemer uit de geschiedenis van Temptation Island’

In alle seizoenen van Temptation Island zijn er behoorlijk wat bijzondere kandidaten langsgekomen. Toch spannen er een paar de kroon. Het Belgische blad Humo heeft, de (volgens hen) irritantste deelnemer ooit, bekroond. Zijn we het hiermee eens?

Zach Avelo irritantste deelneemer Temptation Island

Zo hebben we Tim ‘Timtation’ Wauters die plotseling zijn Deborah liet vallen voor verleidster Cherish, Stefano die dacht op de dreamdate ongemerkt met verleidster Zwanetta de lakens te kunnen delen of Kevin die zijn vriendin Megan koekerond noemt. Het lijstje blijft maar doorgaan. Toch is Zach volgens Humo’s schrijver Stefaan de irritantste deelnemer ooit. “Zach, de 24-jarige Nederlandse oprichter van F**kboy Airlines, die pas halverwege het seizoen zijn opwachting maakte in Thailand, maar er desondanks in geslaagd is uit te groeien tot de meest irritante deelnemer uit de geschiedenis van het programma”, aldus Stefaan. 

View post on Instagram
 

Waarom Zach Avelo volgens Humo irritantste deelnemer Temptation Island is

“Eigenlijk paste Zach de Donald Trump-methode toe: als hij iets verkeerd zei of deed, ontkende hij dat, zelfs als er beelden van bestonden, en wanneer hij erop aangesproken werd, zei hij dat hij verkeerd begrepen was of legde hij de schuld bij degene die er aanstoot aan nam”, schrijft Stefaan. “Bij het laatste kampvuur, nadat Zach nog eens herhaald had hoe teleurgesteld hij was in Simone, kon zelfs Annelien haar ergernis nauwelijks nog verbergen; Rick Brandsteder, die al seizoenen lang in het programma rondloopt met een air van ‘Ik kom hier ook maar gewoon mijn geld verdienen, jongens’, leek dan weer sterk geneigd om hem een pak rammel te geven.”

Lees ook: Temptation Island’s Zach is gespot met een andere vrouw. 

Bron: humo.be | Beeld: RTL