Celebs

Monica Geuze krijgt haar eigen cosmeticalijn

Het houdt maar niet op bij Monica Geuze. Van het nieuwe avontuur met Kaj Gorgels snel weer naar een ander project. Monica Geuze laat in haar nieuwste vlog weten dat ze bezig is met een super leuk project, ze krijgt naast haar eigen serie en sieraden merk nu ook een eigen cosmeticalijn. We are sooo excited!

Droom van Monica Geuze komt uit

De 25-jarige influencer Monica Geuze is zeker niet vies van make-up. Wekelijks kunnen wij zien hoe ze haar make-up aanbrengt. Ze gebruikt nu al de beste producten, maar wat is er nou leuker dan een eigen cosmeticalijn te hebben? Uhhm, bijna niks! In haar nieuwste vlog laat ze weten dat het nieuwe project waar ze al een tijdje mee bezig is, een eigen make-up lijn is. “Velen van jullie hadden het al geraden”, zegt ze lachend.

De nieuwe make-up lijn van Monica Geuze

“Ik wil al zo lang mijn eigen cosmeticalijn”, vertelt Monica tegen haar volgers. Eindelijk is het moment daar. Monica heeft afgelopen week de samples binnen gekregen van haar allereerste product. Hoe de cosmeticalijn zal gaan heten en wanneer het wordt gelanceerd is nog onbekend, maar daar zullen we binnenkort meer over weten. Het duurt namelijk niet lang meer voordat we de nieuwe afleveringen van Like Monica kunnen zien. Monica kan in ieder geval niet meer wachten: “Dit zijn letterlijk dromen die uitkomen. Ik hoop dat ik niet teleurgesteld raak. Ik wil gewoon gaan knallen.”

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press