Lifestyle

Wow! Dit is de grootste afknapper op Tinder die er is

De tijd dat je je ware liefde zomaar tegen het lijf loopt lijkt wel verleden tijd. Tegenwoordig zit iedereen massaal te swipen op allerlei datingsapps. Dit is opzich super leuk, maar soms kan een klein foutje al het einde van een gesprek betekenen. Dat kan al in de openingszin zijn. Wil jij weten wat de grootste afknapper op Tinder is? Lees dan snel verder.

De grootste afknapper op Tinder

Het is voortaan misschien wel handig om even je berichtje te checken voor je op verzenden drukt. Uit een onderzoek van dating-website Zoosk is gebleken dat er veel mensen op hetzelfde ding afknappen, namelijk spelfouten… Ruim 9.000 mensen vulde de enquête in en 72% gaf aan dat ze spelfouten echt een no go vinden. Sterker nog 48% van de mensen gaf aan dat ze bij het zien van een spelfout meteen het contact verbreken. That’s heavy! De reden dat dit zo’n grote afknapper is, omdat het dan lijkt of je ongeïnteresseerd bent en niet de moeite en tijd neemt om een goed berichtje te typen. Good to know, right? Check dus altijd even je berichten op spelfouten en dan hup snel verzenden. 

Wist jij dat je binnenkort kan videobellen via Tinder? Lees hier alle details.

Handig om te weten tijdens het tinderen

Naast het controleren van spelfouten hebben wij nog een paar tips voor je! Als je aan het chatten bent met een leuke jongen en je wilt indruk maken op hem, maak dan volledige zinnen en sluit ALTIJD af met een punt. Daarnaast hebben wij nog een gek feitje, namelijk het feit dat je 10% meer de kans hebt op een reactie als je een uitroepteken in je profiel hebt staan. Snel even je profiel aanpassen dus en dan verder met je zoektocht..;)

Watch on YouTube

Bron: Cosmopolitan.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀