Lifestyle

Dit zijn ze: de 6 leukste restaurants van Haarlem

Ben jij ook zo gek op uiteten gaan en weet jij altijd de leukste restaurantjes te vinden? Dan heb jij vast van veel steden een lijstje, hoe zit het met die voor de stad Haarlem? Wij hebben de zes leukste restaurants verzameld voor je die zeker niet mogen ontbreken op dat lijstje. Elk restaurant heeft een andere vibe… 

♦ Nolita Pizzabar
Bij Nolita Pizzabar kan je uiteraard heerlijke pizza’s eten, maar naast dat hebben ze ook de Rosemary Focaccia en dat is ook heerlijk voor bij de borrel. Naast het lekkere eten is er ook altijd een gezellige sfeer. Wel moet je weten dat je hier alleen kan betalen met de pin. So don’t forget your card. 

View post on Instagram
 

♦ Bambu
Naast het prachtige interieur van Bambu bar & kitchen is het eten ook geweldig. Een volle kaart met veel Aziatisch eten. Van edamame bonen tot oesters ze hebben het allemaal. Tip: Doe een leuke outfit aan, want het interieur is zo mooi dat je er misschien wel een mooie Instagrammable foto kan maken..;)

View post on Instagram
 

♦ Fortuyn
Fortuyn is een restaurant met een stoere touch dat aan de Grote Markt in Haarlem ligt. Bij Fortuyn bereiden ze bijna al het eten op een hoge temperatuur in de Josper oven, zodat het eten extra lekker smaakt.

View post on Instagram
 

♦ Table24
Bij Table24 staan er veel internationale hapjes op het menu, vooral hapjes die je makkelijk kan delen. Hoe leuk is het om met een paar mensen uiteten te gaan en wat van deze lekkere hapjes te bestellen. We say sharing is caring!

View post on Instagram
 

♦ Fishbar Monk
De naam verklapt het al een beetje… Fishbar Monk is een heel goed visrestaurant. Op de menukaart staan ontzettend veel verschillende vissoorten, waaronder veel waar jij waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Naast alle onbekende soorten vis hebben ze natuurlijk ook een vertrouwde oesterbar en de bekende sushirolls, want die mogen niet ontbreken bij een visrestaurant toch?

View post on Instagram
 

♦ Oerkap
Oerkap is het stadsstrandje van Haarlem. Het menu van de Oerkap is heel gevarieerd, zo kan je een gezonde sushi bowl bestellen, maar ook genieten van een heerlijke pizza’s. Ze hebben zelfs de optie om een bloemkoolbodem pizza te bestellen. Is dat niet fancy? Het eten is dus top, maar de vibe die er hangt is ook nog eens geweldig. Het is dan wel een strand in Haarlem, maar de vibe is precies hetzelfde als op een Spaans strand.

View post on Instagram
 

Bron: ylbb.nl, haarlemcityblog.nl | Beeld: iStock