News

Zo gaat het achter de schermen er écht aan toe bij Ex On The Beach

Als er iets is waar wij van genieten tijdens Ex On The Beach, is het alle drama. Als de kandidaten het niet bont genoeg maken, zorgt de Tablet of Terror hier wel voor. Toch blijkt dat alles niet zo erg is, dan dat het op televisie lijkt. Twee EOTB-sterren klappen uit de school hoe het achter de schermen het er écht aan toe gaat.

EOTB-Ayla: “Het leek heftiger dan in het echt”

Terwijl er door kijkers veel ophef ontstond door het pestgedrag tegenover Lakeisha, lijkt het volgens Ayla veel heftiger op televisie dan in het echt. “Om het zo op televisie te zien was het echt heel heftig. Het duurde op televisie maar twintig seconden”, vertelt Ayla aan Grazia. De makers hebben veel beelden achterwege gelaten, waardoor dit compleet uit zijn verband werd getrokken. “Het leek heftiger dan in het echt, wij beleefden het anders. Het leek echt op pesten, maar er zijn andere dingen gebeurd die niet zijn uitgezonden.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MTV Nederland (@mtvnl) on

EOTB-Dante: “De kijkers weten niet het hele verhaal”

Dante vertelt dat in het echt, alles een stuk langer duurt. Natuurlijk zijn de afleveringen veel korter dan de tijd die de kandidaten echt in de villa spenderen. “Het is helemaal anders dan hoe je het ziet op tv. In het echt heb je een heel lang verhaal, en op televisie zie je alleen maar stukjes. En dan weten de mensen niet ook wat er allemaal gebeurd is”, vertelt hij aan Grazia. Om zoveel mogelijk sensatie te creëeren plakken de makers de meest boeiende beelden aan elkaar tot een aflevering, maar dit is niet elk moment van de dag.

Oh la la! Met deze vrouwen heeft EOTB-Dennis na de opnames het bed gedeeld.

Bron: grazia.nl | Beeld: MTV