Celebs

De komst van de tweede ex zorgt voor enorme ruzie in Ex On The Beach

Vorige week ging het zesde seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ van start en direct in de eerste aflevering was het al smullen geblazen, want de eerste ex zorgde gelijk voor de nodige drama. Gisteren was de tweede aflevering te zien op MTV en die was nog heftiger dan de eerste. Er kwam een nieuwe ex uit de zee en die werd op z’n zacht gezegd niet met open armen ontvangen…

Aflevering twee van Ex On The Beach: Lakeisha

Op social media gaat het massaal los over de eerste aflevering, want deze was echt súper heftig. Dat heeft allemaal te maken met de komst van de ex van Levi: Lakeisha. Nieuw bij EOTB is dat sommige exen extra powers krijgen. Nou, en òf Lakeisha die kreeg! Ze mocht haar eigen kamer uitkiezen en ze koos voor de kamer van haar ex Levi. Julie, die al sinds de eerste aflevering een hele goede vibe heeft met Levi en met hem zijn kamer deelt, was hierdoor zachtjes gezegd not amused. 

De hel brak vanaf dat moment pas écht los. Levi, die het tijdens de date daarvoor nog hartstikke gezellig had met zijn ex, besluit het tot zijn persoonlijke missie te maken om Lakeisha een verschrikkelijke tijd in de villa te bezorgen. Het werd zelfs zó erg, dat niemand van de groep Lakeisha nog aan tafel wilde hebben en ze in haar eentje aan een tafeltje verderop moest gaan zitten.

Bron: LoveReality | Beeld: MTV

Must reads 👀