Celebs

Nieuwe vriend van Monica Geuze voor het eerst te zien in vlog

Dat Monica Geuze en Lars Veldwijk verleden tijd zijn is inmiddels wel duidelijk. Wat ook steeds duidelijker wordt is het liefdesleven van Monica. In de laatste vlog kunnen we zelfs al haar nieuwe lover spotten, helaas is dit wel voor korte duur. Robbert is een paar keer te zien in de vlog en believe us, veel kleding heeft hij niet aan… 

De nieuwe vriend van Monica Geuze is te zien in haar laatste vlog

Als je goed oplet kan je de nieuwe vlam van Monica Geuze een paar keer spotten, maar pas op met knipperen, want straks mis je hem nog. Om er zeker van te zijn dat je hem spot, hebben wij wat tijden voor je. Je ziet in minuut 12:10 dat Robbert heerlijk van zijn broodje hamburger geniet, maar hij eet dit wel op een opvallende manier. Ook zie je hem op minuut 18:44 even shinen. Hij springt in het water tijdens een boot dag met Danique en Pieter, de beste vrienden van Monica. 

Liefdesleven van Monica Geuze exclusief verhaal voor Like Monica-serie

De 25-jarige vlogster Monica Geuze heeft voor haar eigen reality-show een contract moeten tekenen. In dat contract stond dat haar liefdesleven een exclusief verhaal moest worden voor de show Like Monica, maar door het coronavirus is dit nog weleens lastig. In de eerste vier afleveringen van de serie zagen wij Robbert af en toe al een beetje in beeld, helaas werden de opnames toen stilgelegd. Gelukkig komen er weer nieuwe afleveringen aan, maar daar moeten we nog wel even op wachten. Toch hebben wij voor nu iets om naar te kijken.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press