News

Temptation’s Arda woont nu samen met deze verleidster

Voordat we weer een tijdje afscheid moeten nemen van Temptation Island, kunnen we voor de laatste keer zien hoe het nu met de koppels gaat. Hier zien we ook hoe Elke en Arda op dit moment door het leven gaan. Zo blijken de geruchten over Arda’s nieuwe vlam toch te kloppen. Hij heeft een relatie gekregen met een verleidster van Temptation Island en ze wonen zelfs samen.

Temptation’s Arda heeft een relatie met verleidster Amber

Er gingen al verschillende foto’s rond waarop het stel samen gespot was en in hetzelfde huis hun kiekjes van Instagram namen. Dit blijkt maar al te goed te kloppen, want na het Temptation-avontuur is de liefde opgebloeid tussen de twee. Arda en Amber wonen zelfs samen in Hasselt en maken al serieuze toekomstplannen. Arda vertelt dat hij met haar wil trouwen en kinderen wil krijgen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on

Temptation’s Elke heeft geen probleem met Arda en Amber

In het gesprek tussen Elke en Arda laat ze merken geen problemen te hebben met de relatie. Ze vraagt hoe het met Amber gaat en laat merken dat ze blij voor hun is. Daarnaast vertelt ze openhartig over het verwerkingsproces na Temptation Island en dat ze nu veel meer zelfvertrouwen heeft gekregen. Elke is nog niet toe aan een nieuwe relatie, maar werkt nu vooral aan zichzelf. You go girl!

Benieuwd met wie Elke welke deelnemer absoluut géén klik had? Lees het hier.

Beeld: RTL