Celebs

Temptation’s Roshina is gestopt met de pil

Gisteren kwam de aflevering van Temptation Gossip met Roshina online. Het lijkt erop dat zij en Karim de ultieme relatietest hebben overleefd. Zo is Roshina erg open in de gossip video en kan ze éindelijk meer duidelijkheid geven over de toekomstplannen van haar en Karim…

Karim en Roshina weer super gelukkig samen

In Temptation Island was het af en toe wel een beetje onduidelijk, want de relatie van de twee was niet altijd even sterk en dat vond Roshina toen zelf ook. “Toen ik in het resort zat vond ik het heel erg moeilijk dat hij zo twijfelde aan onze relatie.” Gelukkig begrijpt Roshina het achteraf wel, omdat ze uiteindelijk het hele plaatje heeft gezien. “Ik weet wat het resort met je doet: je gaat aan alles twijfelen”. De twee zijn dan ook nog steeds one happy couple met wat ups en downs uiteraard. “Ik vind dat Karim zich voorbeeldig heeft gedragen tijdens Temptation Island. Hij is heel respectvol geweest al die tijd over onze relatie en ook zijn twijfels heeft hij op een manier gebracht, zonder mij te beledigen. Het is altijd bij onze relatie gebleven.”

Roshina is gestopt met de pil

Roshina vertelt dat haar vertrouwen helemaal is hersteld. ““Temptation Island heeft ervoor gezorgd dat we het verleden hebben laten rusten. We praten er niet meer over. We zijn verder gegaan samen en focussen ons op de toekomst…” Dat doen ze zeker! Roshina zegt dan ook dat trouwen van Karim zijn kant moet komen, maar wie weet hebben wij binnenkort some babynews… Roshina is namelijk gestopt met de pil en dat doe je natuurlijk niet zomaar 😉 Ze zegt “What happens, happens…”

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: RTL