News

Gaby Blaaser breekt direct vier harten in de eerste afleveringen van De Bachelorette

Eindelijk is het dan zover: de zoektocht van Gaby Blaaser naar dé ideale droomman is van start gegaan. Videoland was lief voor ons, want we werden direct al getrakteerd op twee afleveringen van onze nieuwe guilty pleasure. In deze eerste twee episodes stellen de achttien mannen zich voor aan Gaby, maar ook moeten er gelijk al een paar mannen op het eerste vliegtuig terug.

De Bachelorette met Gaby Blaaser: de kandidaten stellen zich voor

Yay! De Bachelorette is ein-de-lijk begonnen. In de eerste twee afleveringen zien we hoe influencer en sportjunkie Gaby Blaaser maar liefst 18 (!) mannen in een superdeluxe villa in Zuid Afrika ontvangt. Eerst maken we kennis met Gaby zelf, die nog niet zo lang geleden een relatie had met Temptation Island-verleider Jaimy. Dan zien we al snel dat haar potentiele lovers zich om de beurt aan haar introduceren. En die zijn allemaal, net als Gaby, bloedje nerveus. Toch is er eentje die flink indruk maakt op de Bachelorette, dus hem wacht een fijne verrassing: de witte roos. Hierdoor mag hij Gaby meenemen op een romantische date. De gelukkige is de 24-jarige personal trainer Jordy. Toch zit Jordy niet direct gebakken, want op de cocktailparty die hierna volgt wacht hij iets te veel af naar Gaby’s zin. Gelukkig krijgt Jordy nog een tweede kans, want tijdens de eerste rozenceremonie gunt Gaby hem alsnog een roos en mag hij dus door naar de volgende ronde. 

View post on Instagram
 

Deze kandidaten krijgen tijdens De Bachelorette nog een kans op liefde

Sommigen kandidaten hebben minder geluk, want tijdens de rozenceremonie moeten maar liefst vier mannen de luxe mansion verlaten. Oei! Gaby vertelt aan presentator Rick Bransteder: “Ik ben heel wat wijzer geworden. Ik vind het interessant wat ze mij vertellen, maar sommigen waren heel heftig. Dat ik denk: oh! Ben je echt zo?” Uiteindelijk beslist Gaby dat Boy, Joey, Andreas, Micha, Chester, Kasper, Joep, Jordy, Jethro, Jordy, Niek, Ritchie, André en Djago nog een kans op haar liefde verdienen. Wij zijn in ieder geval al héél benieuwd naar de volgende aflevering. 

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀