Films & Series

Netflix films: The Ugly Truth

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de romantische komedie The Ugly Truth. Lees je mee?

Netflix filmtip: The Ugly Truth
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we The Ugly Truth op het lijstje staan. Een film met Gerard Butler is altijd een groot succes, zo ook The Ugly Truth. In deze film nemen we een kijkje in het leven van Abby Richter, een vrouw met veel passie voor haar ochtendshow. Abby heeft altijd haar antwoord klaar, maar op de vraag waarom ze nog steeds single is heeft ze dat niet. Dan worden ze kijkcijfers van haar show minder en moet ze verplicht samenwerken met Mike, de man die haar al kan irriteren door met zijn vingers te knipperen. Op dat moment ontmoet ze haar knappe buurman die ook nog eens aan al haar eisen voldoet. Zo’n man kom je niet vaak tegen en Abby besluit er werk van te maken. Alleen is er een probleempje… Ze weet niet zo goed hoe ze dit moet aanpakken en vraagt hulp aan haar vervelende collega Mike, die maar al te goed met vrouwen om kan gaan. Door de hulp van Mike loopt het niet helemaal zoals Abby wilt. Dit zorgt voor hilarische momenten. Echt een aanrader dus! Kijk hier alvast de trailer.

Watch on YouTube

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film The Ugly Truth zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Bron: tvgids.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀