News

Deze 18 mannen daten met Gaby Blaaser in The Bachelorette

Ben je stiekem ook al aan het aftellen? Binnenkort kunnen wij namelijk meegenieten van Gaby Blaaser’s zoektocht naar de ware liefde. In een Nederlandse The Bachelorette zien we hoe een groep van maar liefst achttien(!) mannen hun charmes in de strijd gooien om het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Dit zijn de mannen in kwestie.

Dit zijn de mannen die meedoen aan The Bachelorette met Gaby Blaaser

Honderden mannen, van 24 tot en met 41 jaar, hebben zich aangemeld. Daar zijn uiteindelijk achttien kanshebbers uit geselecteerd. Waaronder de 24-jarige Chris, die personal trainer is en zelf ook zo’n vijf tot zes keer per week sport. Voor zijn toekomstige vriendin heeft hij alles over, zegt hij. Daarnaast doet ook 41-jarige André mee, die professioneel cocktailshaker is. Een lieve, geduldige man, met ambities zoals hij zichzelf omschrijft. Videoland geeft een tipje van de sluier via hun Instagram, door een korte sneak peak uit de show te geven én een foto te posten van de achttien mannen die meedoen aan The Bachelorette.

Swipe rechts voor de foto.

View post on Instagram
 

Gaby Blaaser vindt het een geslaagd avontuur

“Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen: de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates. Het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven,” vertelt Gaby. Ze kan niet wachten tot haar avontuur op Videoland te zien is. “Iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij en de achttien mannen heeft uitgepakt.” Wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

Vanaf 20 mei is The Bachelorette te zien op Videoland.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀