Celebs

Dit is het nieuwe nummer van Justin Bieber en Ariana Grande

Yeah! Eindelijk is het zover. Een samenwerking tussen Justin Bieber en Ariana Grande. De twee hebben de afgelopen tijd gewerkt aan een nieuw nummer. De nieuwe single ‘Stuck With U’ staat ook op YouTube en het is nu al een échte hit. Go check it out!

Samenwerking van Justin Bieber en Ariana Grande

De nieuwe samenwerking van Justin Bieber en Ariana Grande is een hele speciale. Alle winst van het nummer ‘Stuck With U’ gaat naar het goede doel. Het bedrag wat hiermee wordt opgehaald gaat naar kinderen van zorgmedewerkers die het door deze coronacrisis heel moeilijk hebben. In de videoclip van de single zie je hoe mensen over de hele wereld in thuisquarantaine zitten. Natuurlijk mogen Justin en Ariana daar niet aan ontbreken, dus ook zij komen voorbij met hun lover. Justin vindt het super leuk om samen te werken met Ariana, want ze kennen elkaar al heel lang en zijn veel samen geweest tijdens hun jeugd. Hij post een foto samen met Ariana Grande en schrijft erbij, ‘Twee baby’s die helemaal zijn opgegroeid. Eindelijk werken we samen’.

View post on Instagram
 

Reacties op het nummer ‘Stuck With U’

De reacties op het nummer zijn super positief en dat kan ook niet anders natuurlijk met deze combi! ‘Ik kon de hele tijd niet stoppen met glimlachen’, wordt er gereageerd op het lied. Ook zegt een ander: “Ariana klinkt echt als een engel. Het is prachtig.” Justin Bieber en Ariana Grande zijn heel blij met alle reacties.

Watch on YouTube

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀