News

Dit weten we tot nu toe over het nieuwe Nederlandse seizoen van Love Island

Nu Love Island UK voorlopig geen nieuw seizoen krijgt, houden wij ons hart vast voor de Nederlandse versie. Onze favoriete realityshow moet vanwege het coronavirus de opnames voor onbepaalde tijd uitstellen. Zal dit ook zo zijn voor de Nederlandse Love Island of kunnen we dit jaar nog genieten van een nieuw seizoen?

Nieuw seizoen Love Island Nederland 2020 nog onzeker

Of wij dit jaar nog kunnen smullen van drama en liefde bij de Islanders, is nog maar de vraag. “We zijn nog steeds van plan om een tweede seizoen te maken, want we geloven sterk in het format. Maar voorlopig is het onduidelijk wanneer dat zal kunnen”, meldt woordvoerder Barbara Salomon. De UK-versie van Love Island is uitgesteld tot 2021 en de kans is aanwezig in dat wij ook nog een tijd moeten wachten op een nieuw seizoen van de Nederlandse variant. De productie zegt de mogelijkheden per week te bekijken. 


via GIPHY

Tweede seizoen Love Island nog altijd op de planning 

Presentator Viktor Verhulst kan niet wachten om Love Island opnieuw te presenteren. Volgens de 25-jarige Belg zit een tweede seizoen er in de toekomst zeker in. “Het is inderdaad nog steeds de bedoeling dat er een tweede seizoen komt van Love Island en dat ik die reeks opnieuw zal presenteren, maar voorlopig zijn er geen garanties dat we deze zomer opnieuw naar Spanje kunnen”, vertelt hij. “Pas wanneer daarover duidelijkheid is, weten we ook wanneer de opnames kunnen doorgaan en wanneer de reeks uitgezonden kan worden. Ik heb er in ieder geval wel zin in om Love Island opnieuw te presenteren.” In de tussentijd bingewatchen wij de vorige seizoenen graag opnieuw. 

OMG! Deze ex-deelneemster noemt Love Island erger dan in quarantaine zitten.

Bron: hln.be, rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

Must reads 👀