Celebs

Finally! Gigi Hadid geeft haar eerste interview over haar zwangerschap

Eindelijk heeft topmodel Gigi Hadid nu zelf ook wat woorden losgelaten over haar zwangerschap. Zij en Zayn zijn super blij met alle positieve berichten die de twee lovebirds afgelopen dagen hebben binnen gekregen. Dat vertelde ze gisteravond in een interview met de Amerikaanse talkshowhost Jimmy Fallon. The baby is on her way!

Gigi Hadid bevestigt eindelijk zelf haar zwangerschap

Twee dagen geleden bevestigde Yolanda Hadid, de moeder van Gigi Hadid de zwangerschap van haar dochter. Op dat moment hadden Gigi en Zayn nog niks officieel gemaakt, maar daar is nu verandering in gekomen. Gigi vertelt net als haar moeder dat het babynieuws als een lopend vuurtje ging en dat het helemaal niet de bedoeling was dat iedereen het nu al zou weten. “We hadden het natuurlijk liever zelf willen aankondigen, maar we zijn er heel gelukkig mee”, vertelt ze in het interview.

Watch on YouTube

Topmodel Gigi geniet van haar zwangerschap

Tijdens het interview vertelt de presentator dat Gigi ondanks deze gekke tijd waar we nu in leven toch alles uit haar zwangerschap moet halen en echt moet genieten. “Dat probeer ik zeker”, antwoordt ze daar op. “Het voordeel van dit alles is wel dat we thuis zijn en veel tijd met elkaar kunnen doorbrengen. We zijn er nu elke dag mee bezig”, voegt Gigi nog toe. Wij wensen haar alvast een hele fijne zwangerschap toe. 

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Getty Images

Must reads 👀