Beauty

Deze ingrediënten zijn het geheim achter een glowy skin à la Gigi Hadid

2

Puistjes, rode vlekjes en andere onzuiverheden... We hebben er helaas allemaal weleens te maken, terwijl we elke dag ons best doen voor een glowy skin à la Gigi Hadid. Girlscene zocht uit welke ingrediënten het geheim zijn achter een stralende huid en hoe jij je huid in deze conditie houdt. Benieuwd? Lees hier welke producten jij aan je beautystash moet toevoegen.

huidverzorging glowy skin

1. Hyaluronzuur
Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Deze stof zorgt er onder andere voor dat  je huid water vasthoudt en dus altijd gehydrateerd is.  Het is dus een natuurlijke vochtinbrenger, die vochtverlies tegengaat. De ene huid houdt meer vocht vast dan de ander, dus als jij last hebt van een vochtarme huid, waarom dan niet de natuur een beetje helpen? Er zijn tegenwoordig genoeg producten op de markt met hyaluronzuur. Van dagcrèmes tot serums en er is zelfs een gezichtsspray met dit magische goedje op de markt. Super handig voor alle luie meiden onder ons. Je sprayt het namelijk gewoon voor je dag- en nachtverzorging op je gezicht en klaas is kees. Wij zijn groot fan van de hyaluron & collagen facial nano spray van M2 BEAUTÉ, deze zorgt voor een intensievere hydratatie én stimuleert het regeneratieproces van de huidcellen. De spray voelt lekker fris aan (heerlijk in de ochtend) en na een paar weken braaf sprayen lijkt het erop dat het echt een toevoeging is aan onze skincare routine. Hello glowy skin!

 

2. Vitamine C
Denk je aan een healthy glow, dan denk je voortaan: vitamine C. Dit beschermt niet alleen je huid, maar zorgt ook voor collageenaanmaak (hier komen we zo op terug), pakt pigmentvlekjes aan en zorgt voor een egale teint. Winning. Good to know: vitamine C werkt alleen in hoge concentraties (minstens 4%). Altijd even de ingrediëntenlijst checken dus.

 

3. Collageen
Collageen, je hebt er vast weleens van gehoord. Maar wist je dat het ons belangrijkste eiwit in het lichaam is? Het zit in onze botten, tanden, spieren en ook ons stevige huid hebben we hieraan te danken. Helaas geldt voor collageen: hoe ouder we worden, hoe trager de productie van collageen gaat. Jep, dit is dus de boosdoener van een slappe huid. Helaas vind je collageen niet terug in vochtinbrengende crèmes of andere producten, maar zijn er wel bepaalde ingrediënten die de collageen sterker maken namelijk; peptiden, dit zijn stoffen die helpen om de afname van collageen te stoppen.

 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 26 dagen geleden Maudsstory

    Ik weet al waar ik mijn AH bijbaan geld aan ga uitbesteden

  • 28 dagen geleden IkBenDeHutsMeid

    Love Gigi!

  1. 1