News

Dit is het allereerste gay-koppel ooit in Ex On The Beach

Afgelopen zondag hebben wij weer genoten van de vierde aflevering van Ex On The Beach. Er was weer genoeg drama, liefde en de ‘oh zo vervelende’ Tablet of Terror die alles nog erger maakt dan dat het al is. Dit keer moesten Levi, Dennis en Lakeisha in spanning wachten welke ex zijn of haar entree zou maken. Dit bleek Lakeisha’s ex te zijn…

Lakeisha en Celeste eerste gay koppel in EOTB

Celeste was Lakeisha’s ex en viel meteen in de smaak in de groep. Hierdoor was er officieel voor het eerste een lesbische koppel in het reality-programma. Net als Lakeisha, valt zij op mannen én vrouwen. De exen kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden en waren blij om elkaar te zien. Aan RTL vertelt Lakeisha blij te zijn met de ex-arrival. “Het werd ook weleens een keer tijd,” zegt ze. “Ik vind het dus alleen maar goed dat MTV dit podium biedt en hoop ook dat meiden en boys zien dat het er gewoon bij hoort en het normaal is. Want er zijn nog genoeg (jonge) mensen die bevooroordeeld zijn,” voegt ze hieraan toe. 

via GIPHY

Celeste gaat op date met Levi

Zoals gebruikelijk wordt Celeste als nieuwe ex door de Tablet of Terror op date gestuurd. Ze heeft samen met Levi een romantische date op de boot waarop ze aan komt varen aan het begin van de aflevering. Ook Celeste krijgt extra power en mag kiezen na de date Levi of Laskeisha op de Hell Date te sturen. Dat ziet Levi niet zo zitten en maakt Celeste duidelijk dat als ze hem op deze date stuurt, zij geen leuke tijd in de villa gaat krijgen. Uh, what? “Als je mij op Hell Date stuurt, zorg ik er voor dat jij een Hell Tijd krijgt hier,” dreigt Levi. Celeste kan dit niet erg waarderen en maakt duidelijk dat Levi zijn arrogante houding echt niet door de beugel kan. Om hem terug te pakken, beslist ze dat Levi dan ook op de Hell Date gaat. Volgende week zien we hoe dit gaat verlopen. 

Ook deze ex-deelnemers keren terug dit EOTB-seizoen. Benieuwd wie? Lees het hier.

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: MTV