Films & Series

Netflix films: Hartenstraat

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we de Nederlandse romantische komedie Hartenstraat. Lees je mee?

Netflix filmtip: Hartenstraat
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we Hartenstraat op het lijstje staan. In deze film zie je dat internetdaten tegenwoordig helemaal geen big deal meer is. Nadat de alleenstaande vader Daan (Marwan Kenzari) nooit iets van online daten wilde weten is hij nu ook lid van een datingsapp. Hij woont samen met zijn dochter Saar in De Negen Straatjes, maar heeft onder zijn huis ook een eigen speciaalzaak. Als Daan een paar keer op date is gegaan blijkt dit geen succes te zijn. Tot hij stapelverliefd wordt op de mysterieuze vrouw met de chatnaam ‘GirlNextDoor’. Als hij dan vervolgens met haar afspreekt blijkt dit een wel heel bekende vrouw te zijn…

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film Zwaar Verliefd zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock