News

Deze nieuwe Peach Gin wordt jouw favo drankje deze zomer

Feestjes en festivals zul je de komende maanden even moeten vergeten, maar genieten van een alcoholische versnapering kan natuurlijk ook gewoon thuis. Als jij niet vies bent van een gin op z’n tijd, dan zal dit nieuwtje jou sowieso in de smaak vallen. Gordon’s introduceert nu namelijk een Peach Gin en dat wordt sowieso jouw favo drankje deze zomer.

NIX onder 18: Geen 18, geen alcohol

We hebben allemaal weleens die roze fles gin van Gordon’s in de schappen zien liggen in de supermarkt. Het drankje heeft een framboos- en aalbessmaak en is daarom best wel zoet. Houd jij wel van een zoet drankje? Dan ga je deze nieuwe smaak ook absoluut lekker vinden.

Gordon’s Peach Gin

Gordon’s heeft een nieuwe smaak aan het assortiment toegevoegd, namelijk: Peach Gin. Lekker voor de verandering toch, zo’n peachy drankje? Als jij nog geen 18 bent zul je dit lekkers helaas nog niet kunnen proeven, maar dan is het vast het wachten waard. Ben jij ouder dan 18? Sla dan vooral je slag. 

Kun jij niet wachten om dit heerlijke zomerdrankje in huis te hebben? Je bestelt ‘m via deze website. Of en wanneer het drankje in de supermarkt in Nederland komt te liggen is nog de vraag. Tot die tijd moet je dus maar een extra grote fles online bestellen. Maar let op: drink met mate ;-).

Bron en beeld: asda