Beauty

Met deze Instagram hack maak je krullen zonder krultang

Perfect krullend haar zoals Zendaya en Beyoncé. Wie wil dat nou niet? Helaas zijn sommigen van ons niet blessed met dit haar en moeten we daarvoor urenlang met een krultang voor de spiegel staan. Erg vervelend wanneer je eigenlijk snel de deur uit moet. Op TikTok en Instagram gaat nu een truc viral hoe je snel en gemakkelijk krullen kunt maken zónder hitte.

Zo maak je krullen zonder krultang

Elke dag je haren krullen met een krultang kost niet alleen veel tijd, het kan je lokken ook enorm beschadigen. Bij deze hack mag je de krultang gerust in de kast laten. Wat je daarvoor in de plaats nodig hebt is het koordje van je badjas. Heb je die niet? Don’t panic. Een sok, panty of sjaal doet ook het werk. 

De truc werkt het beste op vochtig haar. Wanneer je je haar een beetje nat hebt gemaakt, leg je het koord in het midden van je hoofd. Maak dit vervolgens vast met een haarspeld. Vanaf nu begint het vlechten: Verdeel je haren in tweeën. Pak een klein plukje haar aan de voorzijde en wikkel dit één keer om het touw heen. Herhaal deze stap door iedere keer nieuwe plukjes toe te voegen aan het vorige. Wanneer al het haar gewikkeld is, bind je het onder vast met een haarelastiekje.  Slaap er een nachtje mee en word wakker met voluminous curls.

Zelf met je eigen ogen zien? Bekijk het filmpje hieronder 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door justine marjan (@justinemarjan) op

 

Bron: Dailymail.co.uk | Beeld: iStock