News

Hier koop je een tijdelijke tatoeage met het gezicht van jouw bestie

Het normale leven is niet meer zoals het altijd was. Zo mag je zo min mogelijk de deur uit, en is het dus ook even niet mogelijk om je beste vriend(in) te bezoeken. Balen, want je mist je bestie enorm. Gelukkig kun je nu deze tijdelijke tatoeage kopen met zijn/haar gezicht erop, zodat het gemis misschien even iets minder wordt.

Het liefst zit jij iedere avond met jouw beste vriend(in) op de bank, maar dat is nu even niet mogelijk. Binnen zitten in je eigen huis, dat is wat er nu van ons verwacht wordt. Een echte tatoeage nemen van het gezicht van je bestie is misschien wat overdreven – en kan nu ook helemaal niet – maar een tijdelijke tatoeage? Dat idee klinkt eigenlijk best goed.

Een tatoeage van je bestie

Je bestelt de tatoeage via deze website. Je kunt zelf kiezen hoe groot de tatoeage moet worden, en je kiest natuurlijk ook zelf welke foto je wit gebruiken. Je kunt een foto kiezen van alleen haar gezicht, maar een foto van jullie samen is misschien nóg leuker. Als je je keuze hebt gemaakt dan wordt de tatoeage handgemaakt. Ben je tevreden? Dan wordt ‘ie naar je toegestuurd. Je moet er wel minimaal 5 bestellen, maar ze komen vast nog weleens van pas. De set kost rond de €65, dus er zit wel een prijskaartje aan. Kost wat, maar dan heb je ook wat ;-).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door lilimandrill – Lise Grossmann (@lilimandrill) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door lilimandrill – Lise Grossmann (@lilimandrill) op

Beeld: lilimandrill, via Etsy