News

Je kunt deze zomer chillen op een strandlaken met het hoofd van je bff erop

Joehoe, nog een paar maanden en dan is het alweer zomervakantie! Een paar weken chillen zonder schoolstress, elke dag ijsjes eten met je beste vriendinnen en natuurlijk lekker op vakantie. Grote kans dat wanneer jij op vakantie gaat jij je beste vriendin een tijdje moet missen... Of toch niet? Je kunt namelijk deze zomer chillen op een strandlaken met het hoofd van je bff erop.

Baal jij tijdens de zomervakantie altijd dat jij je bff een tijdje moet missen? Eerst ga jij twee weken op vakantie en (natuurlijk) als jij net terugkomt vertrekt zij voor twee weken naar de zon. *zucht* Goed nieuws, want vanaf nu hoef jij je bff (of le boyfriend) niet meer te missen op vakantie. Je koopt namelijk gewoon dit strandlaken met het hoofd van je bff erop. Zo zie je haar elke dag als jij op het stand ligt te tannen. Geef er haar ook gelijk eentje cadeau, zodat jullie elke dag aan elkaar herinnerd worden.

Tip: ook hartstikke leuk om cadeau te geven aan een vriendin die gaat reizen. Zo denkt ze elke dag aan jou! Je koopt 'm hier voor €28,99.

strandlaken bff

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook