Celebs

Temptation-Roshina doet een boekje open over Gianni en Melissa

In aflevering 7 van Temptation Island konden we allemaal zien hoe Melissa en Gianni het programma moesten verlaten omdat ze een telefoon hadden meegesmokkeld. Hiermee werd ook duidelijk hoe moeilijk Roshina het hiermee had. In de nieuwste aflevering van Goedele On Top doet Roshina een boekje open over deze telefoon-gate.

Dit vindt Roshina over telefoon-gate Temptation Island

Roshina moest in aflevering 7 haar beste vriendin Melissa op het eiland missen. In ‘Goedele on Top’ vertelt ze dat ze zich ook wel schuldig voelde over het vertrek van Melissa. Doordat zij zo verdrietig was, bood Melissa haar aan een berichtje naar Karim te sturen. Toch is dat smsje aan Karim nooit verzonden. “Gianni mocht niet weten dat ik het wist. Dat was hun afspraak, dat niemand ervan mocht weten.” Roshina vindt het dan ook wel terecht dat Gianni en Melissa naar huis zijn gestuurd. “Als zij het zo graag wilde verbergen, had ze voorzichtiger moeten zijn. Het was niet mijn verantwoordelijkheid om haar geheim te verbergen.”

Roshina vertelt in Goedele On Top ook dat je niet moet meedoen aan Temptation Island als je tóch contact met elkaar wil hebben. De hele test draait er juist om dat je elkaar niet kunt spreken,” vertelt ze. “Het was geen wederzijde test. Ik denk dat zij hem niet kon loslaten. Melissa wilde al naar huis, dus misschien kwam het ook wel goed uit voor haar.”

Bron: RTL Boulevard, LoveReality | Beeld: RTL

Must reads 👀