News

YES! Dunkin’ Donuts bezorgt nu door heel Nederland

Het zijn rare tijden. We mogen de deur niet meer uit voor leuke dingen, en dus ook niet meer voor een lekkere lunch. En die lekkere donuts van Dunkin’ Donuts, die moeten we nu ook een tijdje missen. Of toch niet? Een heel leuk nieuwtje voor alle Dunkin Donuts-lovers: ze bezorgen de donuts nu gewoon thuis, door heel Nederland!

Als jij gek bent op de overheerlijke donuts van Dunkin’ Donuts, is er toch nog een lichtpuntje voor jou. Het bedrijf bezorgt sinds maart namelijk gewoon jouw favo donuts aan huis. Heerlijk voor als je iets te vieren hebt, of gewoon omdat je een portie donuts in deze rare coronatijd echt wel verdiend hebt. 

Dunkin’ Donuts door heel Nederland

Als jij van plan bent om wat donuts in te slaan, moet je er wel rekening mee houden dat dit je natuurlijk wel wat verzendkosten gaat kosten. De prijs voor de bezorging van de donuts verschilt per afstand, maar de kosten starten vanaf €7,75. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Bestellingen voor 16:00 uur worden, met uitzondering van zondagen, de volgende dag al bezorgd. En dan zit er nog maar één ding op: genieten maar!
Bron: Dunkin’ Donuts | Beeld: iStock

Must reads 👀