Celebs

Monica Geuze vertelt emotioneel over de situatie tussen haar en Lars

In de nieuwste aflevering van ‘Like Monica‘ rollen de tranen over de wangen. Monica Geuze en Lars Veldwijk praten over de huidige situatie, dit valt hun beide erg zwaar en ze raken geëmotioneerd. Toch proberen de twee er het beste van te maken voor hun dochtertje Zara-Lizzy. 

Monica Geuze houdt nog wel van Lars

Hoewel Monica Geuze (25) met haar bestie Danique in Londen zat, kwam Lars Veldwijk (28) voor de eerste keer in een paar weken terug naar Nederland om zijn kinderen te zien. Na de ruzie van Monica en Lars gaat het gelukkig weer beter en hebben ze veel contact over Zara-Lizzy. “Hij is de vader van mijn kind, dus ik hou wel van hem. Ik ga ervan uit dat hij van mij houdt als moeder van Zara-Lizzy,” vertelt Monica in haar realityshow. Ze zou het dan ook erg fijn vinden als Lars af en toe vraagt hoe het met haar gaat, hij is tenslotte toch degene die is weggegaan en Monica en zijn dochter heeft achter gelaten.

Lars: “Het voelde als twee maanden”

Gelukkig begrijpt Lars dat het ook zwaar is voor Monica. Hij vertelde: “Op een gegeven moment ben ik niet meer gaan vragen naar Monica en daar is de ruzie over begonnen. Ik heb Monica hier in Nederland achtergelaten met een kind. Ik moet misschien meer respect en belangstelling tonen.” Door deze ruzie hebben ze twee weken helemaal geen contact gehad en wist Lars dus niet hoe het met zijn dochter ging. “Het voelde als twee maanden,” zegt hij. Gelukkig zijn de twee zoals ze zelf al zeggen weer “on speaking terms”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️❤️

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: BrunoPress