Lifestyle

Nikon biedt gratis online fotografielessen aan

Het is lente en de natuur staat ook weer volop in bloei. De kleuren vliegen je om de oren en dit vraagt natuurlijk om de mooiste kiekjes. Om je fotografie-skils up te graden, biedt Nikon online fotografielessen aan voor niets! Profiteer hier zo snel mogelijk van en wordt binnen no time een pro.

Online fotografielessen

Nu weer in quarantaine zitten, is het een uitgelezen kans om jouw fotografietechnieken eens flink bij te spijkeren. De ‘Nikon School’ wil jou hier graag een handje bij helpen, door verschillende lessen aan te bieden. Je kan bijvoorbeeld leren hoe je het beste kinderen en dieren kan fotograferen of hoe je muziek video’s gemaakt worden. Deze online lessen worden gegeven door professionals zoals o.a. Chris Hershman, waarvan het werk is verschenen in Rolling Stone magazine. Wow!

Al foto’s gemaakt? Op deze manieren hang je ze het mooiste op.

Gratis lessen in april

Nikon heeft besloten om zijn online fotografie lessen gratis te maken in april. Dit is erg bijzonder want meestal kosten de lessen €15 tot €50 per stuk. “Nikon’s missie is altijd geweest om creatievelingen te steunen en aan te moedigen” schrijft het bedrijf op hun website. “In deze onzekere tijden kunnen we dat doen door hun te helpen geïnspireerd en betrokken te houden en ervoor te zorgen dat ze blijven groeien.” Wij vinden dit een geweldig initiatief.

Meld je hier aan voor de gratis lessen.

Bron: studentproblems.com | Beeld: Unsplash