Films & Series

‘Too Hot To Handle’ is het nieuwe datingprogramma dat je wil kijken

Ben jij ook zo’n fan van Love is Blind? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Door het grote succes van Love is Blind komt Netflix met een nieuw datings-programma. In ‘Too Hot To Handle’ gaat het er heel anders aan toe. Het gaat hier dan niet om de emotionele band, maar juist puur om lust.

Het nieuwe datings-programma ‘Too Hot To Handle’

Je hebt super veel dating-programma’s. Temptation Island, Love Island, Ex on the Beach, Love is Blind en The Bachelorette zijn voor vele een echte quilty pleasure, maar bij het nieuwe datings-programma ‘Too Hot To Handle’ gaat het anders dan we gewend zijn. Bij Love is Blind ging het om de emotionele band die werd opgebouwd en daarna pas de fysieke band. In Too Hot To Handle komt nog iets extra’s bij kijken.

Zo gaat ‘Too Hot To Handle’ in z’n werk

In het nieuwe datings-programma Too Hot To Handle volgen we tien vrijgezellen mannen. Deze mannen worden in een villa gedumpt om vervolgens een hete zomer te hebben… Tijdens deze show staat er een flink geldbedrag op het spel, namelijk een bedrag van 100.000 dollar. Voordat dit bedrag mee naar huis mag zullen de mannen zich eerst netjes moeten gedragen. Zodra er sprake is van fysiek contact zal het geldbedrag afnemen. De mannen moeten zich dan ook erg inhouden. Dat houdt in dat er geen aanrakingen mogen, er mag niet geknuffeld worden en zoenen is ook een no go. Het bedrag wat de mannen mee naar huis nemen ligt dus helemaal in hun eigen handen. 

Vanaf 17 april kunnen we zien of de mannen het vol weten te houden en geen fysiek contact te hebben met de vrouwen. 

Bron: rtlboulevard.nl, Tagmag.news | Beeld: RTL