Films & Series

Mocro Maffia krijgt derde seizoen

Mocro Maffia is dé Nederlandse hit-serie op dit moment. Seizoen twee kwam, tot onze grote vreugde, eerder online om de coronacrisis even te doen vergeten. Helaas bevatte dit seizoen slechts zeven afleveringen en liet ons achter met (opnieuw) een open einde. Videoland kwam daarom met een geweldige boodschap voor alle fans; Mocro Maffia krijgt definitief een derde seizoen.

Mocro Maffia gaat over Romano en zijn vrienden die handelen in cocaïne en binnen no time de grootste van Amsterdam zijn. Door jaloezie drijven ze uit elkaar en worden zelfs vijanden. Misdaad journalist Rein verdiept zich hierin en mengt zich steeds dieper in deze wereld voor zijn onderzoek naar de Mocro Maffia.

Mocro Maffia-acteurs kondigen seizoen drie aan

Volgens creatief producent Achmed Akkabi, die ook ‘Paus’ speelt in de serie, was er veel vraag naar een derde seizoen. Dat begrijpen wij volledig, want het einde van seizoen twee bracht veel vragen met zich mee. “Het tweede seizoen heeft misschien nog wel meer losgemaakt bij de kijkers dan het eerste”, zegt Achmed. “Na de laatste aflevering werden we overspoeld met de vraag of er een derde seizoen komt.” In de video die op de Instagram van Videoland zegt hij dat er “natuurlijk” een derde seizoen onderweg is. Wij kunnen niet wachten.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Videoland (@videolandonline) on

Naast Mocro Maffia, ook fan van de Nederlandse Netflix-serie Undercover? Goed nieuws, ook Undercover krijgt een tweede én derde seizoen. 

Bron: rtlnieuws.nl | Beeld: BrunoPress