Series & Films

Op deze datum staat de Undercover seizoen 2 op Netflix

Heb jij de serie Undercover ook in een week uitgekeken? Dan ben jij waarschijnlijk ook ontzettend benieuwd hoe het verder gaat met Ferry, Kim, Bob en Daniëlle​? Goed nieuws, want we kunnen de serie binnenkort verwachten.

Undercover seizoen 2 op Netflix

Het eerste seizoen van Undercover was te zien op 3 mei. Het tweede seizoen staat op de planning in 'het voorjaar van 2020'. Het voorjaar start natuurljk morgen, dus betekent dit dat Undercover vanaf morgen op Netflix staat?

Eerder deze week kondigde Videoland al aan dat Mocro Maffia eerder online gaat, aangezien iedereen thuis op de bank zit. Wij zijn dus erg benieuwd of Netflix Undercover eerder zet vanwege het coronavirus zodat iedereen op de bank kan genieten van deze geweldige serie.

Undercover seizoen 3 op Netflix

Netflix Nederland plaatste onlangs een mysterieus bericht op Instagram. Ze plaatsten ene post met foto's van verschillende series die in de maak zijn. Uiteraard waren we er al van op de hoogte dat Undercover seizoen 2 in de maak was, maar in de post stond S2+3. Dit roept natuurlijk veel vragen op. Worden we binnenkort verrast met twee seizoenen!?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Nederland & België (@netflixnl) on

Seizoen twee wordt anders dan het eerste deel

Zoals verwacht is het tweede seizoen een tikje anders. Ferry is opgepakt en zit in de gevangenis, dit betekent natuurlijk niet dat hij stopt met zijn criminele praktijken. Bob is nog steeds (undercover) agent terwijl Kim aan de slag is gegaan bij een mensenrechtenorganisatie. Ze ontdekken een illegale wapenhandel in Syrië, die nu ook actief is in België. Dit gaan ze uitzoeken. 

Over het derde seizoen van de hit-serie is nog niets bekend maar dit klinkt al enorm spannend en wij kunnen niet wachten om dit heerlijk te bingewatchen.

Bron: andc.tv | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook