Films & Series

Netflix films: She’s The Man

Heb je dit weekend geen plannen en wil je gewoon lekker op de bank ploffen en naar een heerlijke Netflix-film kijken? Iedere week delen wij een Netflix filmtip met je, zodat je voor alle movie nights genoeg inspiratie hebt. Voor deze week hebben we een romantische komedie met Amanda Bynes als hoofdrolspeelster. Lees je mee?

Netflix filmtip: She’s The Man
Het is weer weekend, dus tijd voor een nieuwe Netflix filmtip. Deze week hebben we She’s The Man op het lijstje staan. In de film She’s The Man kan Viola niet zonder voetbal, maar zodra het damesteam er mee stopt besluit ze om zich voor te doen als haar tweeling broer Sebastian die op hoog niveau voetbalt. Hij is namelijk op writerscamp. Viola vermomt zich met al de looks van haar broer. Eenmaal op de Universiteit aangekomen blijkt haar kamergenoot de knappe Duke te zijn, de jongen waar alle meiden gek van zijn, zo ook Viola. Viola blijft ondanks dat in de rol van haar broer Sebastian en dat zorgt voor hele grappige momenten.

Watch on YouTube

Heb je dus zin om dit weekend lekker op de bank te ploffen met je bestie, lover of moeder? Dan is de film She’s The Man zeker een aanrader! Liever iets anders? Check dan bijvoorbeeld de Netflix filmtip van vorige week of de lijst met films en series die nieuw zijn op Netflix. 

Beeld: iStock