Films & Series

Dit waren de heftigste Ex On The Beach: Double Dutch arrivals tot nu toe

Het wachten is bijna voorbij want op 5 april is onze favoriete guilty pleasure weer op de buis. Ex On The Beach kennen wij vooral door de singels die opzoek zijn naar ‘liefde’, de wilde avontuurtjes van de deelnemers en natuurlijk alle onheil die de Tablet of Terror veroorzaakt. Dit seizoen bevat opnieuw al deze ingrediënten en is weer zoals wij het programma kennen: vol met drama.

De heftigste Ex On The Beach-arrivals

Sinds de eerste beelden van online zijn verschenen, kunnen wij niet wachten om te zien welke exen uit de zee komen wandelen en wat voor drama dit met zich meebrengt. Elk seizoen smullen wij van de ruzies tussen de deelnemers en de ongemakkelijke dates die ze moeten doorstaan.

Omdat we nog twaalf nachten moet wachten tot seizoen zes van start gaat, kunnen we in de tussentijd genieten van de ergste arrivals van Ex On The Beach: Double Dutch. Was jij het gevecht tussen Alex en Lisa al vergeten? Of de komst van Rowan die meteen ruzie kreeg met Terror Twin Sharon en Trashy Yassy? Dit filmpje frist je geheugen wel op.

Watch on YouTube

Ben jij benieuwd naar de kandidaten van dit seizoen? Check ze hier.

Beeld: MTV