News

Nieuwe ijssmaken: je koopt nu RedBand Drop Fruitduo’s-ijsjes en Venco Schoolkrijt-ijsjes

We kennen ze allemaal wel: die heerlijke snoepjes van RedBand en Venco. Denk maar aan die zak met Drop Fruitduo’s, of een zak vol met stoepkrijtjes. De snoepjes kennen we allang, maar de twee merken brengen nu iets nieuws uit. Binnenkort vind je namelijk zowel ijsjes van RedBand als Venco in de vriesschappen. Je eet de snoepjes nu niet alleen uit een zakje, maar ook van een stokje. Heerlijk!

Het zijn geen normale ijsjes. Het advies is namelijk om in het ijsje te bijten, in plaats van te likken, voor zoveel mogelijk smaak. De drop- en fruit-winegums van RedBand en de Schoolkrijtjes van Venco zijn altijd al razend populair, dus daarom besloten beide merken deze ijsjes te maken gebaseerd op deze snoepjes. 

Verschillende smaken

Red Band Dropfruit Duo’s-ijsjes vind je in verschillende smaken. Je kunt kiezen voor sinaasappel, ananas of aardbei, gecombineerd met drop natuurlijk. De Venco Schoolkrijt-ijsjes zijn romig, met pepermunt-, vanille- en anijssmaak, en zachte drop.

De Red Band Dropfruit Duo’s-ijsjes en Venco Schoolkrijt-ijsjes zijn alleen maar te vinden bij Albert Heijn. Beide soorten koop je voor € 2,79 per verpakking. Wij zijn razend benieuwd!
Bron en beeld: Redband, Venco

Must reads 👀