News

Monica Geuze krijgt eigen realityshow op Videoland

Van Monica Geuze zijn we inmiddels gewend dat ze ons via haar YouTube-video’s en foto’s op Instagram op de hoogte houdt van wat er speelt in haar leven. Van schattige kiekjes van Zara-Lizzy tot aan kijkjes in haar dagelijkse leven als influencer: we know it all. Toch gaan we binnenkort nóg meer over haar te weten komen, want Monica krijgt haar eigen realityshow op Videoland!

Monica Geuze krijgt eigen realityshow ‘Like Monica’ 

Van YouTube-scherm naar tv-scherm: Monica Geuze krijgt haar eigen realityshow. Het programma gaat ‘Like Monica’ heten. In plaats van haar wekelijkse vlogs en Insta stories gaan we Monica van een hele andere kant zien. Voor de serie geeft ze de regie namelijk een keer uit handen en monteert ze de beelden ook niet zelf. Op Videoland komen acht afleveringen van haar realityshow online en volgens Monica zelf bespreekt ze hier onderwerpen die in haar vlogs nog niet aan bod zijn gekomen. Vanaf 25 maart zijn de afleveringen op Videoland te bekijken. Wij zijn heel benieuwd!

Monica Geuze krijgt eigen tijdschrift

Monica Geuze krijgt niet alleen een eigen realityshow, ook presenteerde ze al het eerste seizoen van Love Island en een paar maanden geleden vertelde ze ook dat ze haar eigen tijdschrift gaat uitbrengen. Ze vertelde toen: “Het magazine staat vol persoonlijke dingen. Met onder anderen mijn allerbeste vrienden, de mensen met wie ik werk, persoonlijke brieven van vrienden en familie.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress