News

Monica Geuze laat lipfillers verwijderen en deelt dit met kijkers

Dat Monica Geuze haar lippen heeft laten opspuiten is geen geheim. Ze filmde zelfs de behandeling, waardoor haar kijkers mee konden kijken in haar vlog. Inmiddels is Monica klaar met haar neppe lippen en besloot ze om na een aantal jaar de lipfilllers te laten verwijderen uit haar lippen en nam uiteraard haar kijkers weer mee.

Lipfillers verwijderen

In de zomer van 2016 deelde Monica Geuze een vlog op haar YouTube-kanaal waarbij ze een behandeling onderging om haar lippen op te spuiten. Inmiddels is dit dik drie jaar geleden en eerder deze maand besloot de vlogster om voor ‘natural’ te gaan. Ze heeft ervoor gekozen om haar lipfillers te laten verwijderen. Dit omdat ze niet tevreden is en “het lijkt wel of het is gaan ophopen” aldus Monica.

Niet pijnloos

Ze deelde een stukje van de behandeling in haar vlog. In de video zegt ze: “Het schijnt wel heel veel pijn te doen, dus dat staat me een beetje tegen. Aan de andere kant was fillers erin laten spuiten ook niet pijnloos.” En zo is het maar net. Na de behandeling heeft ze het gevoel dat ze al resultaat ziet. ”Ik heb het idee dat het al minder is, maar dat zou ook kunnen komen doordat het tussen mijn oren zit.”

Bekijk hieronder de video en scroll door voor de video uit 2016, waarin ze de lipfillers neemt.

Watch on YouTube

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀