News

Lars Veldwijk weer herenigd met dochter Zara-Lizzy

De ex van Monica Geuze, Lars Veldwijk die tegenwoordig speelt bij de Zuid-Koreaanse voetbalclub Jeonbuk Hyundai FC, is weer even terug in Nederland. Door Lars zijn voetbalcarrière zijn de momenten samen met zijn kids schaars en dus heel kostbaar. Dit weekend was de voetballer terug en kon hij Zara-Lizzy niet loslaten.

Lars weer herenigd met Zara-Lizzy

Vorig jaar november maakte Lars Veldwijk (28) en Monica Geuze (24) bekend te stoppen met hun relatie. Monica Geuze woont nu samen met dochter Zara-Lizzy in Vinkeveen, terwijl Lars zijn leven leidt in Zuid-Korea. Lars is weer even in Nederland en is het liefst elk moment samen met zijn dochter Zara-Lizzy. Lars post op Instagram een schattige foto, waar hij zijn dochter omhelst.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lars Veldwijk (@larsveldwijk) op

Lars mist kinderen vaak

Lars Veldwijk vertelt in een interview met VICE dat hij het heel moeilijk vindt om zijn kinderen niet vaak te zien: “Ik heb mijn zoon en dochter nu anderhalve maand niet gezien.” Naast Zara-Lizzy is Mason er natuurlijk ook nog. Mason, de zoon van Lars woont samen met zijn moeder Kelly in Duitsland. “Mochten we een paar dagen vrij krijgen bij de club, dan wil ik hen snel opzoeken” vertelt Lars openhartig.

Lees ook: Zo gaat het nu met Monica Geuze en Lars Veldwijk sinds de breuk

Bron: rtlboulevard.nl | Beeld: Bruno Press