News

Zo gaat het nu met Monica Geuze en Lars Veldwijk sinds de breuk

Vlogster Monica Geuze en voetballer Lars Veldwijk waren tot een paar weken geleden nog een koppel. Helaas brachten ze vorige maand het nieuws naar buiten dat ze niet langer samen zijn. was voor de meesten even schrikken en veel mensen zagen dit niet aankomen. De twee zagen er in de vlogs namelijk nog gelukkig uit en waren van plan om samen een nieuw huis te kopen. Maar wat zijn hun volgende plannen sinds de break-up en hoe gaat het nu met Monica en Lars? Wij vertellen het je.

Waarom het uit is tussen Monica Geuze en Lars Veldwijk

Hoe kon dit ooit gebeuren? Dat was wat veel fans dachten. Monica en Lars hebben namelijk net meer dan een jaar een dochter, Zara-Lizzy, en nu is toch deze beslissing gemaakt. Ja, helaas, het is echt uit tussen Monica en Lars. De twee zaten in relatietherapie, maar dit mocht niet baten. Er zijn namelijk een aantal redenen waarom de relatie toch is stukgelopen.

Monica lanceert eigen kledinglijn, tijdschrift en box 

Ondanks de break-up, richt Monica zich vol op haar eigen carrière. Voor de fans van Monica is dit leuke nieuws namelijk vast niet ontgaan. Ze lanceerde namelijk onlangs een kledinglijn, is bezig met een tijdschrift en introduceert haar eigen goodiebox.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Monica Geuze x NA-KD kledinglijn

Haar kledinglijn is in samenwerking met modebedrijf NA-KD, waarmee ze geweldige fashion items heeft ontworpen. De kleding is al te verkrijgen op de website en wordt flink verkocht. Wil jij nog een item scoren? Geen stress, er zijn nog een aantal kledingstukken te bestellen op de website van NA-KD.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yayyy, my own @nakdfashion collection is out now⚡️ link in bio

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Monica Geuze tijschrift

Naast de kledinglijn is ze ook druk bezig geweest met haar tijdschrift. In het tijdschrift gaat het over hara persoonlijke leven, haar allerbeste vrienden, de mensen met wie ze werkt en persoonlijke brieven van vrienden en familie. Wanneer het magazine uitkomt is nog even onduidelijk. Maar goed nieuws, want bij de goodiebox ontvang je het tijdschrift.

Monica Geuze goodiebox

En alsof het dus nog niet genoeg is, lanceerde Monica dus ook een goodiebox samen met The Boxing Club. De box zit vol met Monica's fashion, beauty & food favorieten. Ideaal als kerstcadeau of gewoon om jezelf een cadeau te doen? :-) De box kost in totaal €69,99. In de box zitten producten met een waarde van meer dan €300.

Wat er precies in zit mogen ze nog niet vermelden. Wel kunnen wij een klein tipje van de sluier op lichten: er zit een zonnebril in van het Antwerpse merk Komono, een sieraad van haar eigen merk MEAUXMEAUX, haar tijdschrift en haar prachtige kimono die ze aan heeft op de foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Lars Veldwijk start tattooshop

En hoe gaat het met Lars sinds de breuk? Naast het voetballeven dat Lars leidt, heeft hij een andere passie: tattoos. Er gingen al geruchten dat de voetballer een tattooshop wilde beginnen, maar nu is dat officieel bevestigd. Een tijdje geleden had Lars een interview met RTV Rijnmond: "Ik ben 28, dus je moet ook denken aan na je carrière. Mijn beste vriend is tatoeëerder en vorig jaar hebben we hier een gesprek over gehad. Het kwam nu op ons pad." Benieuwd naar zijn reactie op de break-up met Monica en meer informatie over de tattooshop? Bekijk in dit artikel de video waarin hij meer vertelt over de tattooshop.

Monica vertelt in haar laatste vlog over de break-up

Ondanks alles hebben Monica en Lars dus een eigen carrière en de twee focussen zich daar nu volledig op. In haar laatste vlog bespreekt ze hoe het nu met haar gaat sinds de break-up. Monica pinkte bij dit onderwerp een traantje weg. 

Monica focust op positieve dingen

Ze vertelt in haar vlog: "Toen het naar buiten kwam focuste ik mij op al het p ositieve en dacht ik vooral aan de leuke dingen en voordelen die het heeft. Dat is goed, maar ik heb nog niet echt de tijd genomen om ook verdrietig en boos erover te zijn. Dat hebben we tijdens de relatie natuurlijk genoeg gehad, maar ik heb niet echt geprobeerd de liefdesverdriet te voelen. Het leek me makkelijk af te gaan."

"Het is beter zo"

Wel vertelt Monica: "Het is met hoofd en hart een betere situatie op deze manier. Dingen zijn gelopen zoals ze moeten lopen en dat er natuurlijk een kind in het spel is, dan heb ik niet altijd zin om de camera aan te zetten en te vertellen over m'n nieuwe collectie ofzoiets." 

Om de week ruilen van huis

In de vlogs is te zien dat Monica en Lars om de week van huis ruilen tot het einde van december. In januari hebben de twee besloten om verder te kijken hoe deze situatie gaat verlopen. Wel is in ieder geval duidelijk dat ze zich allebei richten op hun eigen toekomstplannen.

Wil je de video waarin ze de break-up bespreekt helemaal bekijken? Wij hebben 'm hier voor je:

Bron: Voetbalprimeur.nl, jointheboxingclub.com | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved