News

Dit koppel vervangt Gianni en Melissa tijdens Temptation Island 2020

Gisteren lieten wij jullie al weten dat er een koppel naar huis wordt gestuurd tijdens Temptation Island 2020. Het koppel dat naar huis gaat zijn Gianni en Melissa. Waarom ze naar huis moeten? Dat lees je hier. Uiteraard moet er wel vervanging koppel voor het duo en het lijkt erop dat we weten om wie het gaat.

Simone en Avelo vervangen Gianni en Melissa

We lieten jullie eerder al weten dat we een maand geleden al wisten welke koppels mee zouden doen aan Temptation Island 2020. Als je goed hebt opgelet, las je toen dat er niet vier, maar vijf koppels zouden deelnemen. Inmiddels weten we dat Gianni en Melissa het spel binnenkort gaan verlaten, maar wie gaan het koppel vervangen? Volgens Teamp Tempa zijn dit Simone Smith & Zach Avelo. Grote kans dat zij dus binnenkort hun entree maken in de villa, want Team Tempa zit er bijna nooit naast ;-).

Over Simone en Avelo

Simone Smith is eigenaresse van schoonheidssalon Be My Guest in Almere, maar van haar vriend Zach Avelo weten we weinig. Wel is bekend dat de twee al geruime tijd samen zijn en ze graag feesten op festivals. Ook delen ze een passie voor tattoos en dat is te zien! Dit stoere koppel is klaar voor een nieuwe stap in hun relatie en die zetten ze op Temptation Island 2020. 

View post on Instagram
 

Beeld: RTL