Beauty

HEMA’s B.A.E. lanceert exclusieve mini-collectie en wij willen alles

Dat we gek zijn op de B.A.E. collectie van HEMA is geen wonder. Niet alleen zijn alle producten in de collectie vegan, maar ook zijn het stuk voor stuk echte must-haves in ieder beautyritueel. Van verzorging tot make-up, iedereen is gek op B.A.E. De succesvolle collectie bestaat nu 1 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft HEMA een speciale mini-collectie uitgebracht met stuk voor stuk topproducten! Benieuwd welke producten je in deze speciale collectie kunt vinden? Check het hieronder.

Hoera, B.A.E. bestaat 1 jaar!

Ter ere van het éénjarig bestaan kun je nu exclusieve producten shoppen. Het toffe aan deze speciale collectie is dat HEMA de keuze aan haar volgers heeft overgelaten. Via Instagram is gevraagd welke artikelen volgers graag in het B.A.E. assortiment zouden zien. De grote winnaars bleken drie gezichtsverzorgingsproducten, een faceroller en oogschaduw palette. Check de producten hieronder en bestel ze gelijk door erop te klikken.

1. Master Skin Serum

Dit gezichtsserum is onmisbaar in jouw beautyritueel. De rijke formule met hyaluronzuur verzorgt je huid en het pruimenextract zorgt voor een heerlijke geur. Wel zo fijn: het serum is olievrij. Kortom, geen plakkerige huid en een zijdezacht resultaat!

2. Multicare Wonder Olie

Deze olie is ultiem multifunctioneel, want je kunt ‘m zowel voor je huid als je haar gebruiken. De olie maakt droge plukken haar binnen no time weer zijdenzacht. Tip: gebruik een klein laagje op je huid als je gaat slapen en je wordt met een stralende huid weer wakker! Wel zo fijn tijdens de gure wintermaanden.

3. Faceroller

Je hebt ‘m vast al veel voorbij zien komen bij influencers en bloggers, deze gezichtsroller van serpentiniet. De helende werking van het natuursteen zorgt ervoor dat wallen en zwellingen als sneeuw voor de zon verdwijnen.  ’s Ochtends last van een doffe huid en wallen tot je enkels? Dan is dit je ultieme redder in nood. De massageroller maakt je huid elastisch, fris en glanzend. En het fijne is, je scoort ‘m bij HEMA voor een wel heel lief prijsje.

4. Privaviva Oogschaduw Palette

Het Primaviva oogschaduw palette heeft trendy paarse en roze tinten, perfect voor het voorjaar! Het palette bevat negen matte en metalic tinten. Met het spiegeltje aan de binnenkant heb je altijd een snelle fix-up in je tas zitten. Wel zo handig als je uit school of werk direct doorgaat naar een feestje.

5. Shake Up Glow Prime Oil

Deze speciale primer op basis van olie maakt de collectie helemaal af. Net als voor de rest van de collectie is ook dit product 100% vrij van siliconen, mineralen oliën en microplastics! Met ingrediënten als amandelolie en vitamine E is het onze absolute favoriet als basis onder je make-up.

Must reads 👀